torsdag den 7. oktober 2010

Endelig flyvevejr igen

Efter 3 ugers tortur med indendørs-flyvning og deraf følgende skader på flyene var det idag omsider igen vindstille og tørvejr (under 5 m/s!!), så Svend og jeg fik faktisk over 30 minutter i luften hver!
Svend fik luftet sin Piper Cub J-3 - en vidunderlig lille hyggeflyver der flyver godmodigt og tilgivende. Helt i modsætning til min Mustang P51 som skal styres hele tiden. Et øjebliks manglende koncentration eller (som idag) et sekunds blindhed fordi jeg fløj ind i solen - og BANG, så er jeg nede.

Men vi fik begge prøvet at starte og lande fra asfalt. Men det er hårdt arbejde at flyve Mustangen ned gennem en korridor af lygtepæle når turbulensen er kraftig som idag. Svend fik lavet en masse smukke landinger.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Jeg vil ha´ så´n en! - det må blive til foråret. Så har man lidt at glæde sig til. Jeg har jo også en dejlig stor sportsplads :-)