tirsdag den 7. december 2010

Ashdown 4x10

Jep - så fandt jeg også et Ashdown 4x10 i Den Blå Avis. Efter at have lånt et med på nogle jobs var jeg blevet ret vild med lyden af 4x10. Der ser ud til at være langt bedre overensstemmelse mellem scenelyden og hvad publikum oplever på jobs hvor jeg spiller rent baggear (sammenlignet med min trusty old Trace Elliott 1x15"). Og på jobs med stort PA giver 4x10 en dejlig klar og kontant bund på scenen. Jeg glæder mig til at spille et job, hvor det er oplagt at tage både mit eget og skolens 4x10 med. 8x10 ser nu ret awesome ud :-D
Her ses Tenni fra Hillsong United spille på Asdown 4x10 og en top mage til min. Hvad? Om jeg så også skal have en Stingray bas ligesom ham. Nix, kommer ikke til at ske. Jeg er en Fenderman som er i exil i Sandberg-land.

Ingen kommentarer: