søndag den 2. marts 2014

Elevgenereret læring

Er lige nødt til at dele lidt didaktik-fræs - jeg blev inspireret af denne model og brugte 9.klasse om forsøgskaniner - hold da helt op, hvor de reflekterer og diskuterer på klassens væg, hvor de deler produkter og reflektioner (emnet er trykte reklamer, men det er egentlig irrelevant...) - det er ikke "Flipped Classroom"-ideen, jeg tænker på her (selvom den også er spændende og relevant), det er student-generated learning der er det interessante: http://usergeneratededucation.wordpress.com/2011/06/


Det grænseoverskridende er for mig, at tage udgangspunkt i den viden eleverne allerede har om emnet og ikke i min. Summen af elevernes viden overstiger (på nogle punkter, fx reklamer) min - jeg bliver vejleder og kritiker og indpisker - ikke ekspert. Helt klart en didaktisk ide, jeg vil undersøge nærmere!

Ingen kommentarer: