søndag den 25. april 2010

Sandberg - omsider

Så fik jeg lavet de nødvendige aftaler via Den Blå Avis og fik set på et par brugte Sandberg basser. Jeg valgte denneher, fordi den er i fantastisk stand. Der er ikke en eneste ridse på den. Ikke engang de uundgåelige "skjorteknap"-ridser bagpå.
Efter en finjustering har den nu været med på et job med http://www.neanders.dk/ og en gudstjeneste i Skjern Valgmenighed. Og den lover godt. Jeg har indtil videre fokuseret på "Musicman" lydmulighederne med humbucker-pickup nær stolen og aktiv elektronik. Lyder perfekt punchy og dyb i Hillsong-inspirerede folk-rock numre, men måske lidt for nasal og pågående til gospel. Jeg vil eksperimentere mere med "jazzbass" indstillingerne hvor jeg bruger 2 single-coil pickups.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Den er bare sej din nye bas. Superflot