søndag den 23. januar 2011

Smukke vinterflyvninger i haven og så CRASH

Smadrede min dejlige lille gule HobbyZone Champ (egentlig en Piper Cub) idag. Efter at have startet og landet adskillige gange i vore smalle have denne uge. Vejret har været perfekt flyvevejr med mindre end 2 sekundmeter hver dag denne uge.

Men efter en række perfekte flyvninger tænkte jeg at tiden var inde til at afprøve min drøm om at montere mit lille spy-kamera fra Aldi i maskinen. Det vejer 15 gram og selve flyvningen gik perfekt. Men men, under landingen mistede jeg kontrollen, panikkede og ramte med høj fart hushjørnet med vingeroden. Hovedvingen blev flået helt i stykker men resten af flyet var uskadt.

Men endnu mere ærgerligt. Kameraet havde fået afbrudt strømmen i crashet og derfor ikke gemt videofilen. SUUUK - det var ellers garanteret fede billeder af Spættevej set fra oven en smuk vintereftermiddag.

Men her ses altså resultatet af mit store crash og mine 2 seneste flyvninger. Ny vinge er bestilt, så jeg forventer at være airborn igen engang i næste uge.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

øv nederen. Godt at man kan købe reservedele. Jeg bliver nok nødt til at ha´ mig noget i den stil til sommer :-)