tirsdag den 11. august 2009

Hillsong Crative Training DVD


HEEHAW jeg købte denne dvd lidt i blinde på Hillsongs australske hjemmeside - lidt et skud i tågen. Måske håbede jeg på lidt inspiration til min musikundervisning og måske på et kick til lovsangsbandet.

Og jeg må sige: Jeg er imponeret. 5 af de bedste nyere sange filmet både som optræden og som workshop. Hver sang er filmet 5 gange så man kan vælge at se på trommeslageren hele sangen igennem. Helt genialt hvis jeg skal bede en trommeelev lægre formen og fills'ene o.s.v.

Jeg glæder mig til at studere dvd' en nærmere. By the way, de 5 sange er: Run, No reason to hinde, You deserve, You hold me now og This is our God.


DVD'en indeholder også bibelundervisning over emnet: hvordan tilpasser vi moderne lovsangsmusik til vores lokale kirke/menigheds ønsker, ressourcer o.s.v.


Lige nu kan DVD'en købes på tilbud sammen med den nyeste koncert-DVD "Faith, hope, love" for 52 aussie-dollars + porto = 300kr.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hey Henrik

.. Det ser ud som om du lever livet. Fidt at se hvordan du fyrer den af på skateboard osv.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dig? JEg har brug for din hjælp. Jeg skal til at skrive dansk historie opgave på handelsgymnasiet, og jeg vil rigtig gerne undersøge noget mere om det du engang fortalte os om i 9. klasse, med en konspirationsteori hvor der havde været en iskappe rundt om jorden osv.

Kan det lade sig gøre?

mvh Frederik Hvilshøj Malling

Unknown sagde ...

Kontakt mig på
fhvilshoj@gmail.com

Frederik