lørdag den 25. oktober 2008

2-3 imod Silkeborg

Vi spillede en udmærket kamp imod Danmarks seriens tophold, Silkeborg. Vore modtagninger lå glimrende de første par sæt med deraf følgende varieret spil ved nettet. Kanterne fik rigtig mange gode bolde ned, specielt Henrik Vendelboe - med hans egne ord "det er fuldstændig ligemeget hvordan jeg slår...". Til gengæld skulle vi helt hen i 3.sæt før Jonas fik tur i den på centerpladsen - så scorede han til gengæld nærmest 4 sæt som en enmans-hær.
Silkeborg lavede mange fejl og forærede os mange bolde, og kampen kunne have faldet ud til begge sider - lidt ærgerligt. Men jeg var godt tilfreds selvom min egen præstation var noget under standard - min undskyldning er at jeg pga lejrskole, efterårsferie og influenza ikke har trænet siden vi slog Ikast for 4 uger siden.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: