søndag den 11. maj 2008

Til Tyskland efter Cutaway-bas!!


Efter en hyggelig 10 timers køretur med min far som co-driver kunne vi endelig lørdag morgen afhente min Slapn b Big Bullfiddle Cutaway bass hos Bernd Eltze i Essen i Tyskland.
Han er p.t. bassist i det fremragende band "VoiceAct".
Efter endnu 7 timer i bil (heldigvis er der Aircon i min fars bil!) kunne jeg montere mine dejlige tarmstrenge på bassen.
Idag blev den så testet til Gudstjeneste i Skjern Valgmenighed og - den er fed! Meget dyb tone - ikke kraftigere end min gamle bas, men dybere. Det skal nok blive fantastisk. Samtidig fik jeg testet den med trådløs sender og det funkede også som det skulle. Nogle fra menigheden oplevede bassen som "tydeligere" idag end sædvanligt - men det kan skyldes at vi spillede uden vores trommeslager, Frederik, idag.

Ingen kommentarer: