mandag den 11. april 2011

Fantastisk flyvevejr en hel weekend

Jeg fik masser af flyvetid denne weekend, hvor et heldigt sammentræf af friweekend (fra musikken) og vindstille morgener gav perfekte forhold.
Først skulle jeg øve mig i at flyve med kamera ombord (belært af mine fejl tidligere som kostede en vinge!!).

Senere samme aften tog jeg mod til mig og fløj henover vores have og Spættevej. Amazing. Fantastisk fornemmelse. Kick.

Allerede næste morgen var det atter flyvevejr og jeg fik en roligere video af Spættevej fra oven. Jeg skal stadig have øvet mig i at flyve steady i den hårde turbulens fra husene. Læg mærke til den fede underlægningsmusik af min ven Tobias Ramlov.

Endelig kunne jeg søndag formiddag flyve fra legepladsen på Drosselvej og glæde min svigerfar med billeder af hans hus fra oven. Jeg tror, han fik lidt af det samme kick som jeg.

Som fuldendelse på en perfekt flyveweekend fik jeg min P-51 Mustang i luften efter laang tids skade. Det viste sig at hovedproblemet var, at servoen til højderoret havde skubbet sig, så den hele tiden fik for meget nedad-ror, og altså var meget meget gumpetung og svær at holde oppe. Skønt at flyve en model med ailerons (krængeror) igen. Det er sværere og sjovere og ville aldrig gå ovre i villakvarteret. Den er alt for hurtig og livlig og utilgivende overfor fejl.

Ingen kommentarer: