tirsdag den 10. juni 2008

8" eller 7.5" ?


Jeg har flyttet mine gode Thunder-trucks tilbage på mit gamle Zero 7.5" deck (mit første skateboard som jeg købte i den blå avis).
Det er godt nok noget smadret i nosen og fineren skiller lidt i kanten på grund af en gammel vandskade og det er lidt blødt i det (nok det nogen vil kalde at det "mangler pop"). Jeg har taget et billede af finer-skaden.
- men jeg føler mig langt sikrere på det end på det 8" blank jeg har kørt på nogle måneder.
I går kunne jeg f.eks. omsider igen ollie op på fortovet.
Svend og jeg var til RampJam contest i Herning. Det var rigtig spændende at se, hvordan en contest er organiseret. Også lækkert at se nogle dygtige skatere live (i stedet for Youtube). Specielt rampe-skaterne var imponerende!! De lokale stjerner Daater og Handler holdt sig desværre mest i dommer-teltet.

Ingen kommentarer: